Szerszám és gyártóeszköz kereskedelem

Csavarhúzók, csavarbehajtó hegyek, hatszögkulcsok, sorjázók,
mérőóraállványok, minimálkenők, modulos csőrendszerek

1037 Budapest, Bécsi út 250. Telefon: +36 (1) 439 1300; Telefax: +36 (1) 387 9523

Céginfó
Keresés:

Céginfó

A MERFOL Kft-t 2004-ben alapították magánszemélyek export-import tevékenységre. Az elmúlt évek alatt a MERFOL Kft. töretlen fejlődést mutatott és tevékenységi körében az ország egyik meghatározó vállalkozásává vált.

Két fő tevékenysége van:

  • kéziszerszám import
  • nyárfából készült fűrészáru export

A kéziszerszámok importjának keretén belül 5 gyártó termékeinek kizárólagos magyarországi importőre. A NOGA Engineering Ltd. (Izrael) által gyártott kézi sorjázó szerszámok piaci bevetésével szerezte meg a szerszámpiac elismerését. A LOCKWOOD Products Inc. (USA) LOC-LINE termékei - a szerszámgépek hűtőcső rendszere - tovább erősítette az addig megszerzett elismertséget. A BONDHUS Corporation (USA) cég gömbfejű hatszögkulcsaival sikerült a szerelőipart is meghódítani. A FELO-WERKZEUGFABRIK GmbH  (Németország) csavarhúzói és bitjei a már bizonyított professzionális minőséget képviselik.  A PRO-FIT (Hollandia) rendszere új távlatokat nyit meg a koronafúrók piacán. Valamennyi cég világelső az általa gyártott termékek területén, így valóban kiváló minőségű termékeket tud a MERFOL Kft. a magyar piacnak kínálni. A MERFOL Kft. kereskedelmi tevékenységét a legkorszerűbb számítástechnikai hardware és szoftver hálózat támogatja. A kéziszerszám kereskedelme gyorsabb és pontosabb bonyolítása érdekében bevezették a vonalkód rendszer használatát.

 

Vevőit, saját raktárkészletből azonnal szolgálja ki. Viszonteladói az ország minden pontján megtalálhatók.

 

Export tevékenységét az elmúlt évek alatt leszűkítette a nyárfa fűrészárura, annak érdekében, hogy a legjobb szolgáltatást tudja nyújtani ügyfeleinek. Az export tevékenysége teljes egészében az olasz piacra irányul, ahol komoly elismertséget vívott ki magának a vevők között. Vevői között a legnagyobb olasz gyártók találhatók, akik megelégedettségét a folyamatos, állandó megrendelések jelzik. A vevők és szállítók felé tanúsított korrekt üzleti magatartásnak köszönhetően az elmúlt években Magyarország nyárfa raklapelem exportjának 12-15%-át a MERFOL Kft. bonyolította le. Az elmúlt évek tevékenységével a piac meghatározó szereplőjévé, és Magyarország egyik legmegbízhatóbb nyárfa fűrészáru exportőre vált.

 

Köszönjük érdeklődését!

 

Lutter Ervin
ügyvezető